Tipliga po 2. kole

Oblíbená soutěž Tipliga nabídla druhé kolo sedmého ročníku. Kdo si v něm vedl nejlépe a kdo válí v Segundě?

Primera

Tentokrát bylo k vidění tipérsky úspěšné kolo s bohatými bodovými příděly. Tím nejúspěšnějším se honosí gazzi s krásnými 24 body, za ním se usadili shodně kinky a fotbalista s 23bodovými zisky. Třetím nejlepším výsledkem skončil Pospa, jemuž patří číslo 21. Posledním uživatelem, kteří se dokázal vtěsnat mezi dvacetibodové hráče, je Helix s číslicí právě 20.

Kuriozitou je pouze jedna remíza, která byla k vidění v první lize, čehož využil kinky a pojistil si na čele náskok dvou bodů. Štěstím na utkání se může pochlubit Periculosus, jenž nasbíral ve třetí lize o polovinu menší skóre než jeho přímí konkurenti, a přesto je on tím, kdo z prvního místa útočí na postup.

Několik výborných i smolných zápasových šňůr padlo. Uchovali si je ovšem rothen s kinkym, kteří zvýšili počet vyhraných utkání na pět. Rovněž El Gato c.B si buduje rekord, a sice již 5 soubojů bez prohry. Na druhém konci je naopak Miros1 se čtyřmi a Cazorla.zd s osmi kláními bez výhry.

Opět se zapomnělo pár uživatelů před novým kolem přihlásit a vepsat čísla do příslušných kolonek. Kvasha, Cazorla.zd a alcantara se proto přidávají k hráči aimar21, který již nesmí opomenout ani jedno ze zbývajících tří kol. V případě dvou nenatipování totiž čeká uživatele vyřazení!

Segunda

V tomto kole se tipéry s fotbalovou intuicí stali kinky s 21 bodíky a darwin, který má pouze o jeden méně. Tedy soutěžící, kteří společně s vasou23 vedou také celkové pořadí, které se rozdělilo na tři skupiny s 3bodovými rozestupy. Souhrnným skóre však táhne fanoušek Red Sox aimar21, jenž si to připisuje do kolonky úspěchů spolu s dosavadní hodnotou 58.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin (Tipliga Segundy má uzávěrku již v pátek!). Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace