Tipliga po 3. kole

Soutěž Tipliga má za sebou třetí kolo. Komu se podařilo nejlépe, kdo si udržel neporazitelnost a kdo vede v elitní lize?

Nejlepším tipérem tohoto na body velmi bohatého kola se stal uživatel alcantara, který s 28 bodíky vyrovnal rekord soutěže. Magická třicetibodová hranice však stále odolává. Celkovou úspěšnost tohoto kola dokazuje i fakt, že hned šest uživatelů dosáhlo velmi slušného 25bového zisku - r209vltava, donostia, bano, vasa23, Sevillista a alfi73.

V elitní lize se toho v pořadí mnoho nezměnilo, první místo stále okupuje nováček fotbalista, který dosáhl dvou vítězství. Stejný zápis mají i hráči Boix a šašekFCB, ti však nasbírali nižší skóre.

Šňůru neporazitelnosti již na těžko uvěřitelných 9 zápasů v řadě natáhli hned tři uživatelé - El Gato c.B, r209vltava a sang culé. Na osmi duelech se zastavila neporazitelnost hráče SniperxXx, kterého v tomto kole dokázal porazit vrah favoritů kinky. Všem jmenovaným gratulujeme!

Po třech kolech se s Tipligou loučí již tři hráči, jmenovitě Rssa, Lapíz a JEFFINHO, kteří pravidelně netipovali a všechny jejich zápasy budou anulovány. Na jejich místa se již teď můžete hlásit pod článkem, v příštím ročníku Tipligy byste tak hráli místo nich.

Bezprostřední ohrožení vyřazení se v tuto chvíli vznáší nad pětilístkem Sevillista, pitbull, punta, alcantara a Urby, kteří zapomněli jednou natipovat. Další zapomenutí by jim již bylo osudným.

Upozorňujeme, že pokud se pravidelně nebudete účastnit tipování, budete z celé soutěže vyřazeni!

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace