Tipliga po 3. kole

Tipliga má za sebou další kolo. Komu se zadařilo nejvíce, kdo válí v Segundě a kdo si udržel neporazitelnost?

Nejlépe se toto na body poměrně hojné kolo podařilo hráči Helix, který nasbíral velmi dobrých 26 bodů. Stříbrnou medaili tentokrát vybojovali sang culé a darwin, kteří dosáhli 23 bodíků. Na třetím místě se s 21 body umístili uživatelé alfi73 a La Coruňa.

První lize i nadále neohroženě vévodí neporazitelný Helix, který v tomto kole natáhl svou šňůru již na osm zápasů (šest výher a dvě remízy). Podobného, možná však ještě o něco cennějšího milníku dosáhl také kaajaa, který má v tuto chvíli na kontě osm přímých vítězství. O svou sérii tentokrát poměrně kuriózním způsobem přišel uživatel Pospa - zapomněl totiž natipovat. Jeho šest výher a jedna remíza v řadě však zaslouží poklonu.

S Tipligou se již po druhém kole loučí hráči fantomas, Dianacek a PostMan10, kteří dvakrát nenatipovali. Hrozba vyřazení se vznáší i nad dalšími sedmi uživateli - jedenkrát zapomněli natipovat rothen, Urby, Andres, Sevillista, kobls a alcantara. Další zapomenutí by se jim již stalo osudným.

Segundě nadále neohroženě vévodí uživatel Sebyk, který již sedm zápasů v řadě neokusil hořkost porážky. Druhý v pořadí je s heslem "Mládí vpřed!" na trikotu Carlos Juan Pablo. Stejní dva uživatelé v tomto kole dosáhli i nejlepšího skóre a mají i nejvyšší počet nasbíraných bodíků za přesné tipy.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin (Tipliga Segundy má uzávěrku již v pátek!). Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace