Tipliga po 3. kole

Během jednoho týdne proběhla dvě kola Primery a jedno Segundy. Pojďme si vše shrnout...

Primera

Nejlepším tipérem se ve vloženém stal Pospa s 18 body, fanoušek Deporu Glyp s 16 bodíky skončil druhý a nejlepší trojici uzavírá 15bodový punta. O víkendové kolo se postaral uživatel LuckAss, který získal na prvním místě 17 bodů, a o čtyři tak porazil trio alfi73, Deform a Glyp, které navštívila múza s číslem 13. 

Kuriózní příhoda se stala v součtu obou těchto kol, kde hned 25% výsledků aktivně tipujících skončila s 11 body a dalších 20% se šesti. Poukazuje na sebe vyrovnanost celé soutěže? Za zmínku stojí také poprvé poražený kaajaa, což se podařilo Honzikovi, který tímto vyslal signál o síle elitní ligy.

Řada uživatelů zapomněla také natipovat, a to zejména kolo vložené. Hrozba vyřazení se vznáší nad uživateli Fliskies, r209vltava, realm, alfi73, popik, Sevillista, SniperxXx, rothen, Urby, Pospa, Andres a kvasha. Vyloučenými se od příštího ročníku stanou LukiH, bakero6, sang culé a na žádost bano.

Segunda

Do startu nového ročníku s deseti uživateli vstoupili jen tři hráči překročením hranice deseti bodů, jsou jimi šašekFCB s 18 body, který porazil Pablita, jemuž ani 11 bodů nestačilo k úspěchu, a aimar21 s 13 bodíky. V čele tabulky se odtrhla polovina uživatelů, kteří získali při nízkých bodových ziscích drahocenný náskok.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin (Tipliga Segundy má uzávěrku již v pátek!). Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace