Tipliga po 3. kole

Soutěž Tipliga je uprostřed posledního ročníku této sezóny, odehrálo se totiž třetí kolo. Pojďme se podívat na dosažené milníky.

Primera

Uživatelům se příliš nezadařilo, pouze jeden dosáhl dvacetibodového výsledku, valná většina poté skončila kolem či dokonce pod hranicí deseti bodů. Nejlepším se stal fanoušek Ronalda madridcan, jenž dosáhl zmíněného výsledku 20 bodů. Druhým nejlepším výsledkem se vytáhli Helix a popi, kteří nasbírali shodně 18 bodíků. Avšak mají smůlu, že toto kolo narazili na sebe, všechna ostatní utkání by z jejich pohledu dopadla vítězně. Třetím výsledkem je 17bodový Pospa.

V elitní lize probíhají zajímavější souboje než kdy dřív. Důsledkem je toho vyrovnaná liga napovídající boje o vítěze do posledního kola, možná i posledního zápasu. Na třech nesestupových příčkách jsou se šesti body společně kinky, madridcan a Honzik.

Další řádka pozitivních či negativních sérií padla. Tu svou si stále dokázal udržet rothen, který pozměnil pět výher na šest klání bez porážky. Opačnou si udržel Cazorla.zd, který již 9 soubojů neodešel s třemi body. Tato řada se zatím stává nelichotivým rekordem soutěže.

Opět bohužel zapomnělo několik uživatelů natipovat. Stalo se tak hráčům Cazorla.zd, Boix, gazzi, kvasha a Cvrko. Z kol minulých se k nim dále přidává aimar21 a alcantara. Což ve výsledku znamená vyřazení dvou soků kvasha a Cazorla.zd, jelikož nenatipovali hned dvakrát, což je z důvodu regulérnosti proti pravidlům soutěže!

Segunda

Nejlepším tipérem tohoto kola se stal fanoušek Deportiva Glyp, který nasbíral 14 bodů. V závěsu jsou Carlitos a aimar21, pro které 13 bodíků ovšem vyústilo pouze v remízu a tedy dělbu bodů. Kinky od prohraného prvního kola dokázal vyhrát zbylá čtyři, čímž se drží na vrcholku ligy. Sdílí ho však s dvojicí darwin a vasa23. Současní favorité se již odtrhávají od ostatních.

Další herní kolo již bylo otevřeno, je jím vložené kolo s uzávěrkou o pravém úterním poledne, tedy zítra ve 12 hodin. Tipliga Segundy pokračuje tradiční uzávěrkou v pátek ve 21 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace