Tipliga po 4. kole

Soutěž Tipliga má za sebou předposlední kolo druhého ročníku, které přineslo hned několik zajímavých výsledků.

Toto se totiž stalo snad vůbec nejméně úspěšným v historii Tipligy. Nejlepším tipérem se tentokrát stal uživatel kvasha z ligy 22, který nasbíral 19 bodů. Ještě vítěz minulého ročníku LuckAss nasbíral slušných 17 bodíků, zbytek výsledků se však pohyboval někde kolem dvou až tří správně trefených výsledků.

Hned dvěma hráčům se pak povedlo něco, co se v Tiplize ještě nestalo - netrefili ani jeden výsledek, a nasbírali tak nula bodů. Tento nepříliš záviděníhodný primát náleží uživatelům Carlos Juan Pablo a popik. První jmenovaný se navíc stal součásí nejtěsnějšího zápasu v historii soutěže - jeho protivník ruty jej díky pouhému jednomu správnému tipu porazil 2:0.

Pořádně napínavou koncovku chystá tipérům elitní liga. V ní si lehce zkomplikoval pozici dosavadní lídr fotbalista, který prohrál s Helixem, a bodově se na něj tak dotáhl uživatel Boix. O celkovém vítězi se tak rozhodne ve vzájemném duelu v posledním kole. Fotbalistovi bude vzhledem k lepšímu skóre stačit i remíza.

Toto kolo se neneslo jen ve jménu chabých výkonů tipérů, ale i ukončení dlouhých sérií. O svou neporazitelnost totiž přišli jak El Gato c.B, tak i r209vltava. Série prvně jmenovaného se zastavila na devíti duelech, porážku mu uštědřil suverén tohoto kola kvasha. Uživatele r209vltava pak po osmi utkáních bez prohry o jeho neporazitelnost připravil hráč sang culé, který si tak částečně vynahradil konec svojí série bez porážky, o kterou přišel v předchozím kole.

Po třech kolech se s Tipligou loučí již tři hráči, jmenovitě Rssa, Lapíz a JEFFINHO, kteří pravidelně netipovali a všechny jejich zápasy budou anulovány. Na jejich místa se již teď můžete hlásit pod článkem, v příštím ročníku Tipligy byste tak hráli místo nich.

Bezprostřední ohrožení vyřazení se před posledním kolem vznáší hned nad sedmi hráči. Týká se to uživatelů Sevillista, pitbull, punta, alcantara, Majkl, Blstak a Urby, kteří zapomněli jednou natipovat. Další zapomenutí by jim již bylo osudným.

Upozorňujeme, že pokud se pravidelně nebudete účastnit tipování, budete z celé soutěže vyřazeni!

Poslední herní kolo tohoto ročníku, které přinese konečné rozluštění tajenky postupujících a sestupujících, již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace