Tipliga po 5. kole

Soutěž Tipliga dospěla zdárně ke konci 5. ročníku. Dlouho očekávané rozuzlení nám přineslo několikerá překvapení. Jste zvědaví?

V tomto na body průměrném kole byli k vidění pouze čtyři milovníci španělské kopané, kteří dosáhli alespoň dvaceti bodů. Jsou jimi La Coruňa užívající si úspěšné tažení Deportiva s 22 body, o stříbrnou medaili se dělí věrný fanoušek Decana vasa23 a člen Ronaldova fanklubu madridcan, oba shodně po 21 bodech. Posledním do party je kobls s 20 body, který bude mít v dalším ročníku druhý pokus na prokousání se mezi elitu.

Rekordy soutěže boří kaajaa, který opět vyhrál a ještě neokusil pachuť ztráty bodů a dostává se do elitní ligy jako černý kůň s 10 výhrami v řadě. Napodobit se ho pokoušejí zemun se šesti koly bez porážky, gazzi s vítězstvím ligy beze ztráty květinky - pěti výhrami a Cazorla.zd, který může litovat jednoho drobného výpadku, docílil by jinak 10 zápasů bez porážky. Naopak sérii čtyř proher zastavil Urby, který si smlsl na aimarovi21, a zabránil mu tak postupu o ligu výš.

Výherci tohoto ročníku soutěže s dramatickou koncovkou El Gatovi c.B gratulujeme!

Probíhají také personální změny. Scénu se slzami v očích opustili PostMan10, fantomas, Sebyk a Dianacek. Přihlásit se na uvolněná místa můžete v diskuzi pod článkem. Učiňte tak, prosíme, v co nekratším termínu - nejlépe do pátečního večera.

V Segundě pokračují spanilou jízdou vstříc titulu kinky a Carlos Juan Pablo, muž neomylný již v šesti duelech v řadě. Vše vyvrcholí právě jejich soubojem, kde Katalánec musí bezpodmínečně vyhrát. Souboj o bronzovou placku je složitý, na poslední chvíli zatínají zuby fanoušci fotbalových gigantů Carlitos a fantomas, Sebyk zatím pouze putuje tabulkou níž. Nejlepším mužem tohoto kola se s 19 body stala netopýří duše aimara21.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin (Tipliga Segundy má uzávěrku již v pátek!). Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace