Tipliga - přihlášení

Tipliga

Soutěž Tipliga stojí na pokraji své druhé sezóny. V minulé byla díky většině uživatelů pěkným zpestřením každého kola Primery či Segundy. Dočkáme se napínavých duelů v přátelském duchu i tentokrát?

Tipliga je soutěž, kam se může registrovaný uživatel přihlásit a tipovat výsledky španělských utkání proti ostatním uživatelům. Podle dosažených výsledků se mu započítají body a na konci každého ročníku, který trvá zhruba měsíc a půl, může sestoupit či postoupit o ligu výš, až některý z dalších ročníků vyhraje. Při zmeškání dvou nebo více duelů bude ze soutěže z důvodu regulérnosti vyřazen.

Po opětovném zavedení soutěže či rozdělení hráčů do kvalitativních lig pomocí rozstřelu dokráčela Tipliga k ustálení partičky soutěžících. Tím nejúpěšnějším se stal fotbalista s dvojnásobným prvenstvím. Za ním se seřadili LuckAss, El Gato c.B, šašekFCB a jako poslední Honzik, kteří nasbírali o jeden titul méně. 

Díky zájmu se rozběhlo taktéž tipování druhé nejvyšší španělské ligy, kde byla vytvořena jedna liga. Soutěžení se tak stalo delším a pro uživatele jistě i napínavějším. Uživatelé kinky a vasa23 nakonec mohli ročníky označit za úspěšné, oba totiž získali shodně jeden cenný skalp.

Tento víkend již začíná další sezóna, a tak bychom rádi požádali všechny, kteří se chtějí zúčastnit Tipligy i tentokrát, aby dali vědět o svém zájmu a napsali do komentářů pod článkem, případně napsali uživateli Pablito soukromou zprávu. Toto platí pro Primeru i Segundu. 

Avšak bylo by vhodné, abyste tak učinili maximálně do konce pátečního večera. V sobotu už bude spuštěn systém pro tipování výsledků.

Těšíme se na dostatečný počet přihlášených tipérů a úspěšný start nového ročníku.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace