Tipliga - Shrnutí 10. ročníku

Tipliga a její vítězové

S kalendářním rokem končí i další ročník Tipligy čtenářů, je tedy na místě krátké ohlednutí.

 

Primera 

Tipování nejvyšší španělské soutěže má za sebou  jubilejní desátou sezonu, jejímž vítězem se zaslouženě stal La Coruňa, který v první divizi zaznamenal kromě nejvyššího bodového zisku i nejlepší skóre. Spolu s rothenem z ligy 22 má La Coruňa na kontě také nejvyšší skóre napříč všemi soutěžemi (73 ). Nejlepšího výsledku v jednom kole (25) dosáhl hned na úvod Kily. S ligou 1 se loučí fotbalista, madridcan a punta. Nováčky v nejvyšší soutěži budou v následujícím ročníku darwin, Cvrko a rothen.

Segunda

Tipligy Segundy byla ve svém právě uplynulém ročníku poprvé rozdělena na dvě ligy. V té první zvítězil aimar21 těsně před uživatelem vasa23, kterému nepomohlo ani nejlepší celkové skóre (59). Z elitní soutěže sestupují Carlitos, zemun a kinky. Nahradí je trojlístek gazzi, fantomas a  Buculik. Právě Buculik si také odnáší cenu za nejlepší výsledek v jednom kole, v souboji s gazzim  si připsal 23 bodů.

Příští ročníky

Z Primery je z důvodu nedostatečné účasti vyřazen Lapíz, pro přístí ročník počítáme s uživateli Tarja a Buculik.

V Segundě končí pro neaktivitu kinky. 

Noví zájemci o účast v Tiplize nechť se hlásí v komentářích pod tímto článkem, případně soukromou poštou uživateli aimar21. Uzávěrka soupisek pro příští ročník je v pondělí, tedy na Silvestra.

Stávající aktivní tipéři se pochopitelně znovu hlásit nemusí.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace