Titul? Snít můžeme, ale víme, jak to dopadlo vloni, varuje Vaclík

Tomáš Vaclík (© marca.es)

Sevilla se posunula na pozici nejbližšího pronásledovatele Barcelony a Realu Madrid. Tomáš Vaclík ale varuje, že sezóna je ještě dlouhá.

Také vloni se totiž Sevilla držela v popředí ligové tabulky, jenže nakonec vypadla z nejlepší čtyřky a z páté pozice se musela spokojit s postupem do Evropské ligy.

Mohou letos Andalusané bojovat o titul? "To je těžká otázka, nevím. Sezóna je hodně dlouhá a těžká, uvidíme, co se stane v příštích měsících. Bojovat s těmito dvěma týmy je velmi složité. Snít můžeme, proč ne? Ale vloni jsme na tom v této fázi sezóny byli podobně a víme, jak to dopadlo," říká Vaclík. "Musíme se soustředit na naše zápasy, za cíl máme Ligu mistrů. Na ostatní se neohlížíme."

Třicetiletý český reprezentant neskrývá spokojenost s výkony celého týmu i jeho samotného: "Jsem spokojený. Nejen z mých osobních výkonů, ale z výkonů celého týmu. Měli jsme špatnou sérii, kdy jsme prohráli tři ze čtyř zápasů, ale po reprezentační pauze se nám znovu začalo dařit. Můžeme být spokojení."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace