To je můj styl, říká Vinícius po prvním startu v základní sestavě

Vinícius (© as.com)

Vinícius Júnior nastoupil poprvé v základní sestavě Realu Madrid a patřil mezi nejlepší hráče pohárového utkání na půdě Melilly.

Zatímco Lopeteguim byl mladý Brazilec přehlížen a starty sbíral sporadicky a po minutách, dočasný kouč Bílého baletu Santiago Solari mu dal důvěru od úvodní minuty hned v prvním zápase.

Vinícius byl aktivní, nebál se chodit do soubojů, jednou orazítkoval břevno a při triumfu favorita 4-0 zaznamenal dvě gólové asistence. "To je můj styl. Dostat se přes protihráče, být přímočarý a efektivní, vždy se snažit o vstřelení gólu. Jsem šťastný, že jsem byl součástí základní sestavy a mohl Realu Madrid pomoci. Pro mě to byl velmi důležitý zápas, který navždy ovlivní moji kariéru," prohlásil 18letý talent, za kterého Real Madrid zaplatil 45 milionů eur.

"Všem lidem z klubu mohu jen poděkovat, protože díky nim se v každé chvíli cítím velmi dobře, což mi hodně pomáhá v adaptaci na nové prostředí," dodal Vinícius. Vyslyší Solari volání fanoušků a dá mu důvěru i v ligovém střetnutí proti Valladolidu?

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace