To nejtěžší nás teprve čeká, varuje Paco Jémez

Paco Jémez (© as.com)

Rayo Vallecano zatím úspěšně kráčí letošním ročníkem Primera División. Paco Jémez však varuje, že vyhráno ještě nemá.

"Je škoda, že sezóna nekončí teď. Ušli jsme už pořádný kus cesty k záchraně, to nejtěžší nás však teprve čeká. Odvetná část ligy je vždy těžká, každé vítězství stojí více sil. Současnost si musíme užívat a pořádně si vychutnat vánoční svátky," prohlásil trenér Madriďanů po výhře nad Levante 3-0.

Rayo Vallecano poskočilo už na osmé místo, odkud na Evropu ztrácí jen dva body. A Paco Jémez po triumfu nad silným rivalem zářil: "Bylo to hodně těžké. Nebude hodně týmů, které dají Levante tři branky, protože má výbornou obranu. S výkonem jsem byl spokojený, protože jsme drželi balón a měli čas přemýšlet, co s ním uděláme. Vítězství má vzhledem k síle soupeře velkou cenu."

Skromný klub trápí velké finanční potíže, které mu prakticky znemožňují nakupovat posily. Přesto se v letošním ligovém ročníku prezentuje pohledným fotbalem. Udrží Rayito nastolené tempo i ve druhé polovině sezóny?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace