Toni Kroos (zatím) odmítá prodloužit smlouvu

Toni Kroos odkládá prodloužení smlouvy v Realu Madrid

Bývalý německý reprezentační záložník dostal od Realu Madrid možnost prodloužení smlouvy o další rok. Ta stávající končí v létě 2023 a Los blancos by rádi měli záložníka ve svém týmu i přespříští sezóně. Toni Kroos ale zatím kontrakt prodloužit nechce a odvolává se na svůj zdravotní stav.

Toni Kroos do Bayernu Mnichov přišel v létě 2014 coby čerstvý Mistr světa a od prvního dne prokazoval velké odhodlání a brzy se stal absolutní oporou týmu. To vše navíc v naprosté tichosti, bez skandálů a rozepří. Velký respekt ke svému zaměstnavateli projevil německý záložník i nyní, když mu Real Madrid nabídl prodloužení smlouvy o další rok.

Odpověď hráče sice byla zamítavá, ale upřímná. Toni Kroos nemá pochybnosti o své chuti dále pokračovat v Realu, ale rád by nejdříve viděl, jak na tom bude psychicky i zdravotně za rok. Nyní podle něj není vhodný čas na to, aby se unáhleně podepisovala smlouva.

Toni Kroos preferuje vyčkat na konec příští sezóny, kdy zasedne s klubem k jednacímu stolu a pokud bude nabídka ještě aktuální, mohou se obě strany dohodnout. Německý záložník se ale nechce stát žádnou přítěží pro klub, o kterém prohlásil, že bude i jeho posledním. Kroos je v Madridu spokojený, užívá si fotbal i soukromý život, ale především je ke klubu loajální a věrný.

Od svého příchodu do Madridu nikdy neudělal žádný problém a jeho poslední prodloužení smlouvy proběhlo v naprosté rychlosti a bez zvláštních a dlouhých jednání. A právě proto Real Madrid doufá, že budoucí jednání budou vedena v podobně korektním duchu, protože pro Carla Ancelottiho je Kroos v záloze nepostradatelný.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace