Torres a Villa spolu nastoupili po třech letech. A dali sedm branek

Villovi i Torresovi se dařilo (© marca.es)

Fernando Torres v základní sestavě společně s Davidem Villou. Varianta, kterou Vicente del Bosque využívá málokdy, přináší góly.

Ve včerejším utkání Poháru FIFA proti Tahiti nastoupili oba útočníci a celkově zaznamenali při vítězství 10-0 sedm branek.

Fernando Torres se blýskl čtyřmi góly, díky čemuž se přiblížil Raúlovi, historicky druhému nejúspěšnějšímu střelci Španělska se 44 trefami, na rozdíl devíti přesných zásahů. Villa si hattrickem pojistil pozici elitního kanonýra španělské historie, radost poznal už 56krát.

Spolupráce Torrese a Villy zafungovala po třech letech. Naposledy byli členy základní jedenáctky 3. září 2010 proti Lichtenštejnsku. Tehdy se na výsledku 4-0 podílel Torres dvěma a Villa jedním gólem.

Resultát 10-0 je třetím nejvyšším vítězstvím, jaké La Roja pamatuje. Jen proti Bulharsku (13-0) v roce 1933 a Maltě (12-1) v roce 1984 vstřelil národní tým více branek.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace