Torres potvrdil, že po sezóně opustí Atlético

Fernando Torres (© marca.es)

Dosud se o tom jen spekulovalo, nyní vše potvrdil sám Fernando Torres. A sice že prožívá poslední týdny a měsíce v Atléticu, které po sezóně opustí.

"Nebylo to lehké rozhodnutí, ale bude to má poslední sezóna v Atléticu. Vzhledem k okolnostem je to nejlepší řešení. Cítil jsem, že to musím fanouškům říct, protože mě vždy podporovali. Vše má svůj začátek a konec, věřím, že si poslední týdny společně užijeme," uvedl zkušený útočník na dnešní tiskové konferenci.

"Sami vidíte, že nehraji pravidelně. Nechci nikomu nic vyčítat, jen vysvětlit své pocity. Je velmi těžké říci podruhé sbohem. Chtěl jsem v Atléticu ukončit kariéru. Rád bych hrál fotbal ještě dva, tři nebo pět let," dodal. Čtyřiatřicetiletý Torres je odchovancem madridského klubu, jehož dres oblékal mezi roky 2001 až 2007. Poté vystřídal angažmá v Liverpoolu, Chelsea a AC Milán, odkud se v sezóně 2015/2016 vrátil do řad Atlética. Nejprve formou hostování, poté natrvalo.

"Pokud bych si měl vybrat nejlepší moment kariéry, byl by to právě návrat do Atlética. Je to jako když syn odejde z domu a po osmi letech se vrátí a celá rodina ho přivítá zpět. Atlético jsem vždy považoval za svůj domov."

Kam fotbalista, jemuž se přezdívá El Niño (Chlapec), v létě zamíří, prozatím neprozradil.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace