Torres zaokrouhlil počet ligových gólů na 100

Fernando Torres (© marca.es)

Atlético Madrid porazilo Levante 3-0 a hvězdou utkání se stal Fernando Torres, jenž zaznamenal svůj 100. zásah v La Lize.

Čtyřiatřicetiletý útočník nastoupil jako střídající hráč a vstřelil poslední gól zápasu, za což si vysloužil ovace fanoušků. Na 100 ligových branek v dresu Atlética potřeboval Torres 275 utkání. V historické tabulce střelců klubu v Primera División se posunul na páté místo, nejúspěšnější je v tomto ohledu Escudero se 150 přesnými trefami.

"Pro mě už bude každý zápas do konce sezóny velkou oslavou. Když jsem viděl nadšení a podporu fanoušků, tak věřím, že to nebyl můj poslední gól. Budu bojovat do poslední chvíle, abych odehrál co nejvíce minut a přidal další branky," uvedl spokojený Torres, jenž nedávno potvrdil, že Atlético po sezóně opustí.

Antonio Sanz ze společnosti Bahía, která hráče zastupuje, následně vyloučil možnost, že by Torres pokračoval v Evropě. Novým domovem zkušeného útočníka, jenž si vyzkoušel i anglickou Premier League a italskou Serii A, bude podle Sanze MLS nebo čínská liga.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace