Toulalan chce s Málagou vyhrát Ligu mistrů

Jérémy Toulalan (© as.com)

Jérémy Toulalan byl na stadionu La Rosaleda představen fanouškům Málagy. Aktu přihlíželo z tribun 8 tisíc fanoušků.

Andalusané získali francouzského defenzivního záložníka z Lyonu za 11 milionů eur, což z něj udělalo nejdražší nákup v historii klubu.

A Toulalan si dává hodně vysoké cíle: "Být nejdražším nákupem v historii Málagy, to značí velkou důvěru v mé schopnosti. Vím, že mě Málaga chtěla už v lednu, ale tehdy to ještě nevyšlo, tentokrát už ano. Španělská liga patří mezi nejlepší na světě, jsem nadšený, že si v ní zahraji. Chtěl bych se podílet na snaze dosáhnout triumfu v Lize mistrů, to je velká motivace."

"Málaga začíná velmi zajímavý projekt, který je v mé zemi velkým překvapením. klub chce uspět nejen za pomoci sportovních a ekonomických aspektů, ale také lidskými hodnotami. Fotbal ve Španělsku je méně defenzivní, ale zároveň více taktický. Vím, že ze sebe budu muset vydat maximum."

Málaga s posilováním ještě nekončí, na La Rosaleda míří křídelník Joaquín z Valencie a obránce Sergio Sánchez ze Sevilly. Jejich přestupy by měly být potvrzeny v nejbližší době.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace