Trenér Ancelotti potvrdil Casemirův odchod do United

Casemiro je novou posilou Manchesteru United

Brazilský záložník Casemiro je připraven na změnu dresu. Třicetiletý hráč po sedmi letech v Realu Madrid přestupuje do Manchesteru United. Jeho rozhodnutí Bílý balet akceptoval a potvrdil, zároveň ale oznámil, že nebude za hráče na trhu již hledat náhradu. Příjezd brazilského záložníka do Anglie a lékařská prohlídka je plánována již na tento víkend.

Trenér Ancelotti byl rozhodnutím hráče odejít do Manchesteru United velmi překvapen, nicméně v odchodu mu bránit nechce, proto dal přestupu zelenou. „Mluvil jsem s Casemirem. Chce zkusit novou výzvu a my jeho rozhodnutí chápeme. Dnes jsem si uvědomil, že je jeho volba neměnná, ale my naše plány měnit nechceme a žádnou náhradu již hledat nebudeme. Podepsali jsme v létě Tchouameniho, což je jeden z nejlepších hráčů na trhu a dále máme na stejné pozici Toniho Kroose a Camavingu,“ oznámil na tiskové konferenci italský trenér Realu Madrid.

Brazilský hráč ještě v pátek dopoledne s týmem absolvoval poslední trénink, ovšem zcela mimo hráčskou skupinku, a ihned po jeho ukončení se setkal s trenérem Ancelottim, aby mu sdělil své finální rozhodnutí. Podle médií by mohl ještě v pátek absolvovat lékařskou prohlídku v Anglii, ale nezdá se pravděpodobné, že by se stihl jeho přestup oficiálně uzavřít tak, aby byl hráč k dispozici trenéru Ten Hagovi pro pondělí utkání Premier League s Liverpoolem.

Manchester United za třicetiletého záložníka Realu Madrid vyplatí 60 milionů eur plus dalších až deset milionů na základě plnění bonusů. Na Casemira čeká pětiletá smlouva se zatím nezveřejněnými platovými podmínkami, ale podle zpráv z anglického tisku údajně Manchester na hráčův plat pro následujících pět sezón vyhradil 100 milionů eur hrubého. Na hráče nečekají pouze finanční bonusy, jedním ze sponzorů anglického klubu až do roku 2021 byl Chevrolet a přestože již v letošní sezóně nefiguruje na drese, nadále patří mezi hlavní partnery a součástí smlouvy mezi týmem a automobilkou je také flotila Chevroletů Camaro, kterou využívají všichni hráči A týmu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace