Trenéři si na přísnější tresty zatím nezvykli

Miroslav Đukić (© marca.es)

Jakékoliv protesty trenérů tvrdě trestat. Takový pokyn dostali rozhodčí od vedení Primery před letošní sezónou. A kouči s tím mají problémy.

"Je nepřípustné, aby trenéři jakýmkoliv způsobem poškozovali obraz fotbalu a podrývali autoritu rozhodčích," stojí v pravidlech. Arbitři mají při prvních problémech lodivody napomenout, v dalším případě okamžitě vykázat na tribunu.

A samotní trenéři si na přísnější model zatím nezvykli. Barcelonský Tito Vilanova poznal příšnější metr jako první, následoval Mauricio Pochettino (ten dokonce společně se svým asistentem) z Espanyolu a v uplynulém kole se k nim přidali Paco Herrera ze Celty Vigo a Miroslav Đukić z Valladolidu.

Obvykle si od disciplinární komise hříšníci vyslechnou trest v podobě jednoho, maximálně dvou zápasů. To se zřejmě bude týkat i Đukiće, jenž po svém vyloučení na hřišti Atlética prohlásil: "Nevím, proč jsem byl vyloučen, pouze jsem konverzoval se čtvrtým rozhodčím. Vypadá to, že ne všichni vědí, že Franco je už mrtvý, a můžeme se proto svobodně vyjadřovat."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace