Trézéguet přestupu do Hérculesu nelituje

David Trézéguet (© marca.es)

Hércules je tři kola před ligy v těžké situaci, záchrana se jeví jako utopie, což přiznává i David Trézéguet.

"Pokud se sestup stane realitou, bude to největší zklamání mé kariéry, i když to nelze srovnávat v prohrou ve finále mistrovství světa. Zklamání je o to větší, že očekávání byla úplně jiná, a to zejména ode mě. Zbývají tři zápasy a naší povinností je pokusit se je zvládnout co nejlépe," uvedl francouzský útočník.

"Jsme v těžké situace, ale musíme sezónu dohrát jako profesionálové. Pořád existuje matematická šance, že se zachráníme. Klub slíbil, že v lednu posílí, což se nestalo. Vedení čeká těžká práce, pokud jde o organizaci, struktury nebo samotnou sportovní stránku. Rozhodně ale přestupu nelituji," dodal zkušený fotbalista, který zároveň odmítl spekulovat, zda-li by byl ochoten za klub hrát i v Segundě. "Nevím, to budeme řešit, až na to přijde ta pravá chvíle."

Hércules je v tabulce předposlední, na záchranu ztrácí šest bodům, přičemž ve hře jich je už pouze devět. Trézéguet byl některými médii obviněn, že před zápasem v Málaze fingoval zranění, což ale důrazně odmítá: "Nikdy jsem se z utkání úmyslně nevymazal a neudělal jsem to ani tentokrát. Je pro mě těžké podobná obvinění překousnout po tom všem, co jsem odehrál, udělal a vyhrál. Kdybych zůstal v Itálii, vydělával bych více než v Hérculesu. Navíc bych peníze dostal, což se tady neděje."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace