Trippier opouští Atlético, přestoupí do anglického Newcastlu

Trippiera již v dresu Atlética neuvidíme

Bohatý Newcastle hlásí první lednový příchod, z Atlética Madrid přichází Kieran Trippier. Výše přestupové částky činí 12 milionů liber, přestup bude oficiálně potvrzen během příštích 48 hodin.

31letý Angličan by měl v nejbližších hodinách postoupit zdravotní prohlídku, poté s Newcastlem podepíše lukrativní kontrakt. Španělský celek chtěl Trippiera udržet, sám hráč se však chtěl vrátit do Premier League.

Současný kouč Newcastlu Eddie Howe vedl Trippiera již v minulosti během angažmá v Burnley. Samotnému hráči se zde velmi dařilo, díky výborné výkonnosti si vysloužil přestup do Tottenhamu. V dresu Spurs odehrál 69 zápasů, v roce 2019 ho ulovilo madridské Atlético.

Vedení Newcastlu plánuje v lednu nakupovat i nadále. Anglický celek se potřebuje udržet v Premier League, příchod dalších hráčů je tak nutností. Klub chce získat další 3 hráče, kouč Howe stojí o služby Svena Botmana, Pierra Emericka Aubameyanga či Phillipa Coutinha.    

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace