Trippier si získal fanoušky Atlética. Jeden mu dal při zápase napít, za odměnu dostal dres

Kieran Trippier (© marca.es)

Kieran Trippier se po letním příchodu z Tottenhamu rychle stal oblíbencem fanoušků Atlética.

Ti oceňují nejen výkony 29letého pravého beka, jenž nastupuje pravidelně v základní sestavě, ale také jeho odhodlání rychle se přizpůsobit a spojení s příznivci. Trippier se třikrát týdně věnuje učení španělštiny, během utkání proti Celtě Vigo navíc zaujal moment, kdy mu jeden z fanoušků dal napít.

Trippier se chystal k rozehrávce rohového kopu a chtěl se osvěžit, s nalezením lahve s vodou mu však nedokázal pomoci ani podavač míčů, hráč se proto obrátil na fanoušky. Jeden z nich mu hodil lahev na hřiště, Trippier se z ní dlouze napil a následně ji divákovi vrátil. Po zápase se za ním vydal s poděkovaním a dresem na památku, díky čemuž se na sociálních sítícu dočkal ze strany příznivců chvály a obdivu.

Také samotný Trippier je z nového angažmá nadšený. "Fanoušci jsou úžasní, nikdy jsem něco takového nezažil," uvedl anglický bek po remíze 2-2 s Juventusem v Lize mistrů a dodal: "Jakmile jsem do klubu přišel, hned jsem poznal, že je výjimečný. Jeho mentalita, trenéři... Tréninky probíhají v rychlosti sto kilometrů za hodinu, ani na chvíli se nezastavíte. A stejné je to i v zápasech. Hodně jsem se toho naučil. Vím, co ode mě Atético očekává, snažím se nezklamat."

Moment, který zaujal příznivce Atlética:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace