Trochowski si chce v Seville užít slunce, šunku a míč

Piotr Trochowski (© as.com)

Piotr Trochowski se už zabydluje v Seville, kam přestoupil z Hamburgu.

Německý reprezentant, jenž se narodil v Polsku, zhodnotil názory, které ho přirovnávají k legendě Manchesteru United Paulu Scholesovi: "Určitě si v něčem jsme podobní. Také rád hraji ze středu s míčem a tvrdě střílím. Scholes udělal pro svůj klub hodně, přes 450 zápasů mezi elitou mluví jasně. Rád bych se mu v podobných věcech přiblížil."

Trochowski je v novém působišti připraven hrát kdekoliv v záloze: "V Seville dobře vědí, jak hraji, což mě překvapilo. Řekli mi, že nemám na mém stylu nic měnit, což je skvělé. Nejlépe se mi hraje ve středu zálohy, ale nemám problém ani s kraji. Nastoupím tam, kam mě dá trenér."

"Sevilla je skvělý klub a pěkné město. Těším se na slunce. Rád se opaluji, kdykoliv je to možné, takže teplé počasí nebude problém. Také zdejší šunka je nejlepší. Nejlépe mi ale bude na hřišti, chci být během hry co nejvíce v kontaktu s míčem," přiznává sedmadvacetiletý záložník, co ho do Andalusie zlákalo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace