Trofeo Colombino - den první

Trofeo Colombino (© huelva24.com)

Máme za sebou první den XLVIII. ročníku Trofeo Colombinao. O první místo si to rozdají oba týmy ze Španělska, o třetí se utkají Sporting Lisabon a Mogreb Atlético de Tetuán.

Turnaj odstartoval zápasem Getafe - Sporting Lisabon. V tomto zápase padnul pouze jeden gól, a to v 58.minutě z kopačky Diega Castra, který tak poslal své mužstvo do finále.

Getafe 1-0 Sporting

(G: 58. Diego Castro)

Sestavy:

Getafe: Moya; Varela, Lopo, Abraham, Miguel Torres; Lacen, Míchel, H. Fraile, Diego Castro; Lafita, Gavilán a Miku.

Sporting: Patricio; Pereirinha, Boulahrouz, Rojo, Pranjic; Diego Capel, Schaars, Elias Mendes, Carrillo; Andre Martin a Van Wolfswinkel.



Recreativo Huelva 0-0 Mogreb Atlético de Tetuán (8-7 na pen.)

(Úspěšné penalty za Recreativo: Morcillo, Berrocal, Ernesto, Fernando Vega, Aitor García, Matamala, Dimas a Cifu.)

Sestavy:

Recreativo: Cabrero; Cifu, Manolo Martínez, Morcillo, Fernando Vega; Dimas; Jesús Rubio, Jónathan Valle, Adrián Mouriño, Alexander a Chuli.

Mogreb: El Qinani Aziz; Bouchatta, Zakaria, Fall Serigne, Mohame; Naussair; Jahouh Hmed, El Kizani Samir, Aarhoune, Abdelkarim a Zarouh Bilal.

Ve druhém zápase se proti sobě postavily Recretivo Huelva a Mogreb Atlético de Tetuán. Po základní hrací době žádný gól nepadl, a tak musel následovat penaltový rozstřel. V něm byli nakonec úspěšnější domácí a postoupili do nedělního finále.


Dnes se odehraje zápas o třetí místo, finále je na programu zítra od 21:30.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace