Trofeo Messi pro nejlepšího hráče sezóny? Podle Tebase skvělý nápad

Tebas a Messi (© marca.es)

Trofeo Zarra, Trofeo Pichichi, Trofeo Zamora... Po každé sezóně jsou v La Lize rozděleny trofeje pojmenované po legendách soutěže. V budoucnu by k nim mohlo přibýt Trofeo Messi.

A to pro nejlepšího a nejužitečnějšího hráče sezóny, pro něhož se napříč sporty vžilo anglické označení MVP (Most Valuable Player).

Nápad se zalíbil šéfovi La Ligy Javieru Tebasovi: "Muselo by se to promyslet. Myslím, že Messi bude nejlepším hráčem historie, vlastně jím už je. Sice se mluví o Neymarovi, ale tomu je již 26 let, Messi září už od žáků, nemá žádné limity. Vždy hraje na té nejvyšší úrovni, nemá poklesy výkonnosti. Udělat v budoucnu trofej pro nejlepšího hráče sezóny s Messiho jménem, to je dobrý nápad."

"Jestliže trofej pro nejlepšího španělského střelce nese jméno Zarry, měla by být i cena pro nejlepšího hráče sezóny, tedy Trofeo Leo Messi. Přijde mi to jako skvělý nápad," dodal Tebas.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace