Trpělivost se vyplatila, z Cristiana Álvareze je jednička a kapitán

Cristian Álvarez (© sport.es)

Fanoušci Espanyolu mají nového hrdinu, je jím Cristian Álvarez, jemuž se vyplatilo dlouhé čekání na šanci.

Pětadvacetiletý gólman přišel do katalánské metropole v roce 2008, tři roky poctivě plnil roli náhradníka dlouholeté jedničky Carlose Kameniho. Až v letošní sezóně se situace změnila, Kamerunec je rozhádaný s vedením, hlavní postavou mezi třemi tyčemi se díky tomu stal Cristian Álvarez.

"Jsem spíše nesmělý člověk, držel jsem se v ústraní, ale tohle je pro mě obrovská výzva. Věřím si, jsem v nejlepší formě od chvíle, co jsem do Espanyolu přišel," prohlásil argentinský fotbalista po výhře nad Athleticem, pod kterou se podepsal několika skvělými zákroky.

Cristian Álvarez se po odchodu Luise Garcíi zároveň stal prvním kapitánem Pericos. "Je to pro mě velká věc, protože vím, co to znamená. Jsem si vědom, že každý z fanoušek by udělal cokoliv, aby mohl tuhle pásku nosit. Já si ji budu navlékat s hrdostí a zodpovědností. Jsem klubu vděčný, nemůžu říct proti Espanyolu jediné špatné slovo."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace