UEFA zveřejnila nejlepší jedenáctku Ligy mistrů

Lionel Messi nesmí mezi nejlepšími chybět (© as.com)

UEFA naservírovala milovníkům fotbalu předkrm před zítřejším finále Ligy mistrů mezi Barcelonou a Manchesterem United v podobě nejlepší jedenáctky letošního ročníku.

K hlasování docházelo v průběhu jednotlivých zápasů prostřednictvím webové stránky UEFA. Kromě fanoušků se ho zúčastnila také skupina expertů.

Oba tábory se shodly, že vůbec nejlepším hráčem byl Lionel Messi s průměrnou známkou 8 z 10bodové stupnice. Za argentinskou hvězdou následoval jeho spoluhráč Andrés Iniesta. Z Barcelony se mezi jedenáct jmen protlačil ještě Gerard Piqué. Také druhý finalista má trojnásobné zastoupení, a sice Van der Sara, Vidiće a Giggse.

Z Realu Madrid se do elitní sestavy protlačila dvojice Marcelo a Mesut Özil. Srna ze Šachtaru Doněck, Bale z Tottenhamu a Raúl ze Schalke pak jedenáctku doplní. Bývalá madridská sedmička tak vytlačila tu současnou, Raúlovo překonání Müllerova rekordu zastínilo výkony Cristiana Ronalda.

Ideální jedenáctka Ligy mistrů 2010/2011 podle hlasování fanoušků a expertů na portálu UEFA:

Van der Sar (Manchester United); Srna (Šachtar Doněck), Piqué (Barcelona), Vidić (Manchester United), Marcelo (Real Madrid); Giggs (Manchester United), Özil (Real Madrid), Iniesta (Barcelona), Bale (Tottenham); Messi (Barcelona) a Raúl (Schalke).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace