Ujfaluši si příští sezónu bez Evropy nepřipouští

Tomáš Ujfaluši (© as.com)

Atlético Madrid vyhrálo jediný z pěti posledních zápasů, Tomáš Ujfaluši přesto věří, že Los Colchoneros se do pohárové Evropy protlačí.

"Vůbec nemyslím na možnost, že bychom hráli v příští sezóně jenom o víkendech. Nepostoupit do Evropské ligy by znamenalo krach," prohlásil jeden ze dvou českých zástupců v La Lize.

Atlético ztrácí na šestý Athletic tři body, i přes nevýrazné výsledky si zítra 33letý pravý bek pochvaluje zlepšenou práci obrany Madriďanů: "Už je to nějakou dobu, co defenzivní schéma funguje lépe. Všichni se hodně snažíme, v současném fotbale nemůžete bránit v pěti šesti lidech. Vydatně nám teď pomáhají i krajní záložníci a útočníci."

O víkendu se Atlético opět muselo v derby sklonit před Realem Madrid, Ujfaluši se vyjádřil samotnému zápasu i k urážkám, které na adresu fotbalistů Bílého baletu z tribun Vicente Calderóna zněly: "Derby je už minulost, musíme to hodit za hlavu. Nepředvedli jsme špatný výkon, ale nestačilo to. A nadávky z tribun? To je bohužel součást fotbalu. Pamatujete si, jak na mě na každém stadionu fanoušci křičeli, že jsem vrah?"

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace