Umělá inteligence na Rudigera nevsází a Realu Madrid doporučuje jiné posily

Zdá se velice pravděpodobné, že by se Antonio Rudiger mohl stát příští posilou Realu Madrid. To se ale příliš nepozdává počítačovým algoritmům, které vyhodnotily těchto pět střednch obránců jako ideální posilu pro zadní řady Realu Madrid: Botman, Koundé, Senesi, Pau Torres, Akanji, přičemž první dva jmenovaní jsou podle AI naprostý top.

Díky zkušenostem trenéra Ancelottiho a kvalitám hráčů Real Madrid uzavírá rok 2021 na prvním místě tabulky se 46 body a jedinou porážkou v 19 zápasech. Fotbaloví experti mají k dispozici ale také pomoc umělé inteligence, která vyhodnocuje každého hráče samostatně a přesně tak dokáže určit, kdo má na tým jaký dopad a zda vůbec.

Analýzu výkonnosti týmu dostala na starosti společnost Olocip, která je v oboru naprostou špičkou a využívá technologii AI TCT- scout. Díky ní vzešla závěrečná zpráva, která Real Madrid upozorňuje na nutnost posílení středu obranné řady. Umělá inteligence navíc vyhodnotila jednotlivé adepty na přestup a ukázala, kdo by měl do týmu zapadnout nejlépe.

AI TCT Scout vyhodnotila výkony více než 2400 středních obránců z 50 soutěží světa s minimálně 500 odehranými minutami v probíhající sezóně. A výsledek byl jednoznačný, kdepak Antonio Rudiger. Nejvhodnější posilou Realu Madrid by měl být Jules Kounde ze Sevilly, Marcos Senesi ze Feyenoordu, Pau Torres z Villarrealu, Manuel Akanji z Borussie nebo Sven Botman z Lille

Umělá inteligence společnosti Olocip analyzovala výkonnost všech z nich za posledních šest měsíců a dospěla k závěru, že největší vliv na hru Realu by měl Sven Botman z Lille. Nizozemský střední obránce by podle umělé inteligence měl v obraně zachytit nejvíce míčů a dominovat ve vzdušných soubojích. Hráč Sevilly Koundé by pak měl být v těsném závěsu za hráčem z Lille v počtu nejvíce zblokovaných střel a čistých kont v utkáních.

Vliv hráče na tým je dán soutěží ve které hraje, stylem hry týmu a nebo trenérem. Umělá inteligence je narozdíl od skautů schopna odhadnout, jak se hráč na nový klub adaptuje a jaký bude jeho přínos týmu.

Co se týče středních obránců, které má Ancelotti v současné době k dispozici, metoda AI TCT-Scout dále vyhodnotila, že zatímco Militao a Alaba mají stoupající výkonnost, Nacho a Vallejo jsou na svých postech nejhůře hodnocenými hráči v týmu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace