Umtiti v Barceloně zůstává, prodloužil do roku 2026

Samuel Umtiti nastupuje jen sporadicky, přesto v Barceloně zůstává

Samuel Umtiti se dohodl s Barcelonou na prodloužení kontraktu, jeho nová smlouva mu vyprší až v roce 2026. Francouzský stoper rovněž kývnul na snížení platu, díky tomu katalánský celek může zaregistrovat Ferrána Torrese.

Bývalý obránce Lyonu přestoupil do Barcelony před pěti a půl lety, postupem času ho však začaly pravidelně trápit zdravotní problémy, měl opakované potíže s koleny. V současnosti nepatří do základní sestavy, i z tohoto důvodu je tento krok vedení poměrně překvapivý.

Umtiti patřil do kategorie hráčů, kteří měli španělský velkoklub brzy opustit, přestoupit však odmítl. V této sezoně zasáhl do jediného soutěžního utkání Barcelony.

28letý Francouz se vzdal 10% ze svého aktuálního platu, zbývající část mu bude rozprostřena do nového kontraktu. Barcelona tak může konečně zaregistrovat čerstvou posilu Ferrána Torrese, díky tomuto kroku již bude splňovat podmínky FFP. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace