Úspěšná série pokračuje, Illarramendiho gól zařídil vítězství Španělska v Izraeli

Španělsko vyhrálo v Izraeli (© marca.es)

Španělsko završilo kvalifikační skupinu o postup na mistrovství světa 2018 vítězstvím na půdě Izraele a ještě tak navýšilo už dostatečný bodový zisk a může se těšit do Ruska.

Jediný gól utkání vstřelil Asier Illarramendi. A stál za to. Záložník Realu Sociedad v 76. minutě napálil obranou odvrácený balón po rohovém kopu a jeho skvostná rána se stočila do horního rohu branky. Krásná tečka za kvalifikační skupinou G, kterou La Roja ovládla, aniž by poznala přemožitele.

Julen Lopetegui v Izraeli nasadil zcela odlišnou jedenáctku než proti Albánii. Jen Sergio Ramos si start od první minuty zopakoval. Na výkonu se určitá nesehranost přece jen projevila. Španělsko drželo balón, jenže nebylo tak nebezpečné, jak jsou fanoušci zvyklí.

Hodně přihrávek, ale málo těch finálních, které by vyústily v šance. A nedostatek střel z nebezpečných pozic. Pumelice Illarramendiho tak znamenala vysvobození od nečekaného hrdiny. Aduriz, Asensio či Pedro se prosadit nedokázali. Ale možná si šetří góly do Ruska...

Sestavy:

Izrael: Harush; Keltjens, Ben Haim, Tibi, Davidzada; Kabha (68. Bitton), Natcho, Cohen, Atar (75. Benajoun), Hemed a Melikson (55. Ben Haim).

Španělsko: Reina; Azpilicueta, Nacho, Sergio Ramos (46. IagoAspas), Monreal; Illarramendi, Asensio, Busquets; Jonathan Viera, Aduriz (66. Isco) a Pedro (76. Callejón).

Branka: 76. Illarramendi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace