Utkání Rayo Vallecano - Real Madrid bylo odloženo na pondělí

Vallecas bez záře reflektorů (© as.com)

Poslední zápas nedělního programu pátého kola Primera División mezi Rayem Vallecanem a Realem Madrid byl odložen na pondělí.

Městské derby mělo začít ve 21:30, na stadionu však nefungovalo osvětlení a pořadatelská služba proto nepustila fanoušky na tribuny. Protože se závadu nepovedlo do 22 hodin odstranit, což byl limit, který si oba kluby stanovily, střetnutí bylo odloženo.

"Nějací vandalové přeřízli elektrické kabely k osvětlení stadionu. Byla to sabotáž. Více nevíme. Vše je na policii," prohlásil prezident Raya Martín Presa.

Rayo Vallecano vyhlásilo neděli jako "Den pomoci klubu", což neznamená nic jiného, než že držitelé permanentek si za utkání proti Realu Madrid museli připlatit 25 eur. Presa ujistil, že nevěří, že by za sabotáží stál některý z příznivců Raya, jemuž se tato skutečnost nelíbila.

Ve hře o nový termín byly původně tři možnosti. Zítra od 17 hodin, proti čemuž se však ohradilo Rayo Vallecano, naopak hosté tento čas prosazovali, ten samý den od 20 hodin, to však pouze za předpokladu, že by byla závada odstraněna, nebo únor. Nakonec nebyla zvolena ani jedna z nich.

Rozhodnutí prozradil viceprezident soutěže Javier Tebas: "Je jedno, co říká Real Madrid, o hracích časech rozhoduje svaz. A ten určil, že se bude hrát v pondělí od 20 hodin. Více k tomu není co dodat." Něco k tomu přece jen potřeba dodat je, a sice že definitivní hrací čas zní pondělí v 19:45, jak uvedla LFP (Liga profesionálního fotbalu) na své webové stránce.

Španělský fotbal znovu potvrdil, že jej ovládá chaos, kde pravá ruka neví, co dělá levá, a jednou vyřčené konečné slovo ve skutečnosti konečné zdaleka není...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace