Útok Espanyolu posílilo uruguayské duo Albín a Luna

Juan Ángel Albín (© marca.es)

Espanyol rychle zaregoval na odchod José Maríi Callejóna do Realu Madrid, Pericos ohlásili příchod uruguayského útočného dua Juan Ángel Albín a Adrián Luna.

Prezident katalánského celku Daniel Sánchez Llibre již před několika týdny ujistil, že dva hráči právě z této země do klubu přijdou, nyní byla jejich jména oficiálně odtajněna.

Albín strávil posledních pět let v Getafe, v uplynulém ročníku Primera División odehrál v modrém dresu 18 utkání, během kterých zaznamenal dvakrát gólovou radost. Čtyřiadvacetiletý fotbalista se nejlépe cítí na pozici podhrota, působit ale může i na jiných postech v ofenzivě.

Espanyol za Juana Ángela Albína zaplatil částku 2 miliony eur, smlouva byla podepsána do léta 2016. Do stejného data se barcelonským klubem svázal také Adrián Luna. Devatenáctiletý křídelník, jenž vyniká zejména rychlostí, přišel z klubu Defensor Sporting výměnou za 1 milion eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace