Uvolněné mravy v Celtě. Hned čtyři hráči měli v týdnu mimofotbalové problémy

Pione Sisto (© marca.es)

Celta Vigo má v podstatě zajištěnou záchranu, možná i proto se v posledním soutěžním týdnu sezóny v týmu poněkud uvolnily mravy.

Hned čtyři fotbalisté totiž měli v posledních dnech mimofotbalové problémy.

Jako první se v pondělí provinili Sofiane Boufal a Ryad Boudebouz, kteří si krátili čas při ramadánu až příliš rychlou jízdou na minimotocyklech na pláži Samil, navíc bez oprávnění, při čemž je přistihla městská policie.

Vedení Celty nepotěšil ani Emre Mor, který v úterý zveřejnil na Instagramu video, jak radostně s rozeběhem skáče do bazénu u svého domu. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby turecký mladík už měsíc nemarodil s poraněným kotníkem...

Ve středu přišla řada na Piona Sista, který se údajně "vymkl kontrole" už před nějakou dobou. Jeho nejnovějším výstřelkem byla 21denní dieta, při níž se živil pouze ovocem. Kvůli fyzické slabosti však nezvládal tréninky a nesmyslnou dietu musel kvůli vyčerpání organismu předčasně ukončit. "Ztratil jsem kontrolu nad emocemi a myšlením, asi bych se z toho zbláznil," vysvětloval.

Zástupci klubu nyní zvažují, jestli hříšníky potrestají. Zejména pro Emre Mora by nešlo o nic nového, neboť během nepovedeného angažmá na Balaídosu byl již několikrát vyřazen z kádru či pokutován.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace