Už jsem si zápasy neužíval, přiznal Guardiola

Pep Guardiola zamíří s rodinou na Manhattan (© sport.es)

Pep Guardiola už není trenérem Barcelony, přesto stále plní stránky novin, které hledají důvody, proč ve funkci skončil.

V prvním velkém rozhovoru po finále Copy, v němž Katalánci smetli Athletic 3-0 a získali pod Guardiolou 14. trofej, to samotný kouč znovu vysvětlil: "Už jsem si zápasy Barçy v lize a Lize mistrů neužíval. Je to náročné. Být trenérm Barcelony vyžaduje velkou energii. Po takové době potřebujete vypnout."

Guardiola je neustále spojován s londýnskou Chelsea, jejíž majitel Roman Abramovich chce z úspěšného Katalánce udělat nejlépe placeného trenéra světa. Guardiola jeho vábení zřejmě nepodlehne, neboť prozradil, že následující rok bude bydlet na Manhattanu v New Yorku.

A kam zamíří poté? Možná znovu do Barcelony. "Zatím jsem se nerozhodl. Možná se vrátím do Barcelony, možná ne. Ale vždy budu mít Barçu v srdci a budu jí nablízku."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace