V Elche sú zatiaľ so sezónou spokojní.

Bude pokračovať Elche aj naďalej v dobrých výkonoch? (insidespanishfootball.com)

Prezident Elche, José Sepulcre, si zatiaľ pochvaľuje účinkovanie svojho klubu v Primera Division a verí v dobrú sezónu.

"Prvú tretinu sezóny, z môjho pohľadu hodnotím kladne až skvele. Myslím si, že odvádzame dobrú prácu, na ktorú môžeme byť pyšní. Zanechali sme dobrý dojem a ukázali konkurencieschopnosť s inými tímami La Ligy. Dosahujeme výsledkov, ktoré by nám mali zabezpečiť zotrvanie v najvyššej súťaži, ale stále je pred nami dlhá cesta. Musíme naďalej tvrdo a svedomito trénovať. V tabuľke zastávame dobre miesto."

Avšak prezident Elche dúfa, že sa tímu podarí najmä zlepšiť na domácom ihrisku, kde stratil zbytočne veľa bodov."So sezónou som zatiaľ veľmi spokojný, dúfam však, že v ďalších kolách budeme mať viac šťastia pred domácim publikom a pripíšeme si viac bodov, ako doteraz."

Po reprezentačnej prestávke čaká Elche malé derby proti Valencii. Z Valencie je na hosťovaní Carles Gil, ktorý je veľmi kľúčovou postavou nováčika v tejto sezóne, ale proti Valencii si nezahrá, pretože mu to neumožňuje jeho klauzula v zmluve.

"Je to pre nás veľmi dôležitý hráč. Bodaj by ta klauzula neexistovala, ale žiaľ existuje. Valencia nám ukázala rešpekt, keď nám takého skvelého hráča požičala a my sme jej za to vďační a rešpektujeme ich rozhodnutie, na druhej strane, oni by nám mali byť tiež vďační, pretože Carles Gil exceluje a stáva sa lepším hráčom aj vďaka Elche."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace