V Espanyolu roste nervozita. Máme obavy, přiznává Pochettino

Fanouškům Espanyolu dochází trpělivost (© marca.es)

Espanyol je po šesti zápasech jediným týmem Primery, který ještě nepoznal chuť vítězství. Katalánský celek po včerejší prohře s Atléticem klesl na samotné dno tabulky.

Trpělivost došla fanoušků, kteří během zápasu skandováním a transparenty vybízeli vedení klubu k rezignaci. Jediný bod z osmnácti možných vyvolává obavy ze sestupu do Segundy, ačkoliv je sezóna stále teprve v začátku.

I přes mizerné výsledky není zatím zvažována možnost, že by byl odvolán trenér Mauricio Pochettino, který už Pericos z nejedné složité situace dostal.

Jak však sám Pochettino přiznává, mužstvo je v krizi: "Je to složitá situace, máme obavy. Vše se promítá do výkonů hráčů. Hrajeme nervózně, téměř se nedostáváme na dostřel soupeřovy branky. Sebevědomí je důležitá součást fotbalu a my ho musíme získat zpět. Svou budoucnost neřeším. To jediné, na čem záleží, je začít vyhrávat."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace