V Getafe jsou nespokojení s nízkou pokutou pro Zaragozu

Kolik najdete míčů? (© as.com)

Napjaté vztahy mezi Getafe a Zaragozou pokračují, hráči madridského celku jsou nespokojení s výší pokuty, kterou Zaragoza obdržela.

Vypjatý závěr pondělní dohrávky 31. kola Primery, ve které na stadionu La Romareda zvítězila Zaragoza 2-1, vzbudil řadu emocí, neboť náhradníci domácích dvakrát vhodili z lavičky na trávník druhý míč, aby se hra rozkouskovala. Stejná situace se několikrát opakovala, tentokrát v hlavní roli s fanoušky nebo podavači balónů.

Španělský fotbalový svaz potrestal Zaragozu finančním postihem ve výši 602 eur, což v řadách Getafe vyvolalo nevoli. Do mikrofonů hráči mluvit nechtějí, mimo ně však nejdou pro kritiku daleko.

"Je to ostuda. Vypadá to, že nesportovní chování je v pořádku. K čemu jsou takové směšné pokuty? Příště bychom mohli na trávník vhodit 602 míčů, jeden míč za jedno euro," zlobí se hráči Getafe, kterým se navíc nelíbí, že rozhodčí Estrada Fernández neuvedl do zápisu o utkání všechny případy, kdy k tomuto prohřešku došlo. "Když už k podobným událostem dochází, tak ať jsou alespoň pořádně potrestány," dodávají zdroje z klubu.

Podívejte se na závěr utkání mezi Zaragozou a Getafe, kdy na hřiště lítaly míče z lavičky domácích:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace