V Kyjevě jsem byl frustrovaný, prozradil Bale. Teď má být hlavním tahounem

Gareth Bale (© as.com)

Gareth Bale nebyl v posledních letech kvůli výkyvům formy i častým zraněním tak výraznou osobností, jak by se od jednoho z nejdražších hráčů světa čekalo. Po odchodu Cristiana Ronalda to ale bude zřejmě právě Velšan, kdo by měl převzít roli lídra.

Zvláště k přihlédnutím k okolnostem přestupového trhu, které zatím nedovolily Florentinu Pérezovi koupit očekávanou hvězdu první velikosti. Neymar i Mbappé zůstávají v PSG a podle posledních zpráv se komplikuje i možnost získat Edena Hazarda z Chelsea.

Stále více se proto jako o nástupci Cristiana Ronalda hovoří o 29letému Baleovi, a to nejen kvůli sportovní stránce, ale také ekonomické. Po Portugalcovi, Messim a Neymarovi je právě Bale hráčem s nejvyššími příjmy z reklamy. Možná i proto utichly spekulace o jeho odchodu, Real Madrid zkrátka nechce ztratit další cennou značku. Ke zlepšení výkonů na hřišti by mohl Baleovi pomoci i případný přesun na uvolněnou levou stranu, vyloučit nelze ani post falešného hrotového útočníka, což podle listu AS samotný hráč preferuje.

"V Kyjevě jsem byl frustrovaný. Doufal jsem, že budu hrát v základní sestavě. Věděl jsem, že když dostanu šanci, mohu být důležitý, což se potvrdilo. Bylo úžasné dát takový gól v takovém zápase," vrátil se k nůžkám, kterými jako střídající hráč rozhodl finále Ligy mistrů proti Liverpoolu. Blýská se Garethu Baleovi na lepší časy na Bernabéu?

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace