V lednu se měl kádr posílit, zlobí se Trézéguet

David Trézéguet (© marca.es)

Hércules klesl v tabulce nejvyšší soutěže na poslední místo, což těžce nese útočník David Trézéguet.

"Vybral jsem si Hércules, protože měl bojovat o vyšší cíle, než tomu ve skutečnosti je. Vedení učinilo nějaké sliby, které nebyly dodrženy," naznačil zkušený Francouz, aby následně svou kritiku upřesnil. "Myslím tím zejména příchod posil. V lednu měli přijít další hráči, kteří by nám pomohli navázat na skvělý vstup do ligy."

"Máme úzký kádr, každé zranění nebo trest mají velký dopad. Slíbené posily měly přijít, aby pomohly ke snadnějšímu dosažení vytyčených cílů. Dostali jsme se do těžké situace, musíme tvrdě pracovat, aby se situace otočila. Nemyslím si, že bych to měl být já, kdo dovede Hércules k záchraně. V kádru je 25 hráčů, každý z nich musí přispět svým dílem. Nejsem něco víc."

Hércules změnil trenéra, odvolaného Estebana Viga nahradil Miroslav Đukić. Trézéguet k tomu říká: "Nový kouč ví, do čeho jde. K týmu s omezenými možnostmi. K týmu, který předvedl skvělou první polovinu sezóny a podstatně horší druhou. Bude muset zapracovat hlavně na psychice, protože na nějaké výrazné změny v taktice nebo fyzické kondici nebude mít dostatek času."

Nad budoucností samotného Trézégueta se vznáší velký otazník. Zájem projevila řada klubů s větším renomé, než jakým se může chlubit Hércules. V případě sestupu do Segundy by pak byl odchod 33letého mazáka samozřejmý.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace