V Mallorce ani Seville o trenérské změně neuvažují

Joaquín Caparrós (© marca.es)

Výsledky Mallorcy a Sevilly mají v posledních týdnech k ideálu daleko, Joaquín Caparrós ani Míchel se přesto o práci bát nemusí.

Ostrované jsou již jedenáct kol bez vítězství a během této doby získali pouhé dva body. V tabulce Primery se propadli do sestupového pásma. Majoritní vlastník Mallorcy Serra Ferrer však prohlásil, že "dokud bude mít většinu akcií Mallorcy, Caparrós bude trenérem".

Samotný Caparrós opakovaně prohlásil, že cítí dostatek síly, aby se s nepříznivou situací popral. Podobné pocity prožívá v Seville Míchel. Andalusané bodovali naplno v jediném z posledních osmi kol a pohárová Evropa se jim vzdaluje.

Míchel má i nadále důvěru José Maríi del Nida. Prezident Sevilly jednak trenérovi věří, zároveň ví, že v případě jednostranného ukončení smlouvy by musel vyplatit tučné odstupné. A to si klub od Nerviónu za současné finanční situace nemůže dovolit.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace