V Realu Madrid stále věří v titul

Cristiano Ronaldo (© as.com)

Ztráta Realu Madrid na vedoucí Barcelonu se po prohře na Reyno de Navarra zvýšila už na sedm bodů, v hlavním městě přesto stále věří v titul.

"Naši hráči odvedli svojí práci se ctí, nemám jim co vytknout. Jsou to tři ztracené body, druhá porážka. Rozhodčí pískal skvěle. Bohužel jsme se vzhledem k prvnímu týmu tabulky dostali do těžké situace, ale zítra je nový den, čekají nás další zápasy, budeme pokračovat v práci," prohlásil José Mourinho po porážce 0-1 s Osasunou.

Zbraně ještě neskládá ani kapitán Bílého baletu Iker Casillas: "Rozdíl v tabulce je velký, ale ještě můžeme situaci zvrátit. Je to krok dozadu, což však neznamená, že je vše ztraceno. Musíme pokračovat v práci a čekat na zaváhání Barcelony, které by nás vrátilo do hry."

"V posledních zápasech nám chyběla svěžest a výbušnost v útoku. Už nedáváme tolik branek. Nabitý lednový kalendář se zápasy ligy a Copy na nás zanechal stopy," hledal příčiny druhé bodové ztráty během tří kol Álvaro Arbeloa.

Cristiano Ronaldo si postěžoval na fanoušky i hru soupeře: "Atmosféra byla vypjatá, bylo to jako válka. To není dobré pro fotbal ani pro děti, které si ho chtějí užít. Osasuna hrála to svoje, tvrdě do nás zajížděli. Každou chvíli byly na hřišti dva míče. Za to by měly být pokuty, stejně tak za to, když Ikera (Casillase) trefí do hlavy vhozená lahev, jako tomu bylo v Seville."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace