V Segundě B začíná play-off o postup i udržení

Logo RFEF (© rfef.es)

Segunda División B uzavřela základní část, již o tomto víkendu se rozjede play-off, ve kterém půjde o postup i udržení.

O první dvě postupová místa do Segundy si to rozdají vítězové jednotlivých skupin v Segundě B. Los určil, že Sabadell vyzve Eibar a Murcia poměří síly s Lugem. Úspěšnější z dvojzápasů si zajistí přesun o soutěž výše a následně se střetnou o titul, poražení ale nemusejí skládat zbraně.

Připojí se totiž do druhého kola play-off mužstev, která po základní části obsadila ve skupinách druhé až čtvrté místo. V první fázi tohoto pavouku si to rozdají ve dvojzápasech Melilla s Alavésem, Real Madrid Castilla s Alcoyanem, Orihuela s Guadalajarou, Leganés s Badalonou, Cádiz s Mirandésem a Real Unión se Sevillou Atlético.

Šest postupujících se přidá k již zmíněným poraženým ze soubojů Sabadell - Eibar a Murcia - Lugo, z vytvořené osmičky se opět pohárovým způsobem určí zbylí dva postupující.

V play-off o udržení byly rozlosovány dvojice Benidorm - Betis B a Conquense - Caudal Deportivo. Vítězové dvojzápasů si zajistí setrvaní s Segundě B,  poražení sestoupí do Tercera División.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace