Vaclík byl nejvytíženějším hráčem Sevilly. V další sezóně se chce ještě zlepšit

Tomáš Vaclík (© marca.es)

Tomáš Vaclík v prvním roce v La Lize uspěl, v Seville byl vůbec nejvytíženějším hráčem.

Během ligové sezóny byl český brankář často chválen nejen pro výkony v zápasech, ale také pro profesionální přístup. Přesto není Vaclík zcela spokojen, Sevilla se totiž neprotlačila do Ligy mistrů a musí se spokojit s Evropskou ligou.

"Jsem s první sezónou ve Španělsku víceméně spokojený, ale nepodařilo se nám skončit na čtvrtém místě, což byl náš cíl. Nemůžete být zcela spokojený, když nedosáhnete, čeho jste dosáhnout chtěl. Byla to hodně dlouhá sezóna, protože pro nás začala dříve než pro ostatní (Sevilla musela projít třemi předkoly Evropské ligy). Jedenašedesát zápasů skoro bez přestávky, to pro mě bylo něco nového. V příští sezóně se chci zlepšit, aby byla lepší než ta letošní," uvedl 30letý Vaclík.

Sevilla zakončila sezónu přátelským zápasem v exotické Tanzánii, což si Vaclík pochvaloval: "Je to příjemné, hezká země s příjemným klimatem. Hodně jsem si užil přivítání, kterého se nám dostalo. Tanečky spoluhráčů byly skvělé, já tak tancovat neumím."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace