Vaclík se vrátil do branky chybou i důležitými zákroky. Čechova budoucnost zůstává nejistá

Tomáš Vaclík (© marca.es)

Sevilla porazila Celtu Vigo 4-2 a jednou z nejviditelnějších postav byl Tomáš Vaclík, jenž nahradil letošní jedničku Bona, u něhož byl zjištěn koronavirus.

Vaclík na sebe upozornil v negativním i pozitivním smyslu. Český brankář nastoupil v letošním ročníku La Ligy teprve podruhé a hned v úvodu chyboval, když neudržel centrovaný míč a daroval Iagu Aspasovi snadný gól. Vaclík vše následně napravil dvěma klíčovými zákroky proti Aspasovi a Santi Minovi.

Za svůj kiks se přesto na sociální síti omluvil: "Moje chyba. Velké díky, týme. Pokračujeme." Sevilla zabrala po slabším období a posunula se na sedmé místo tabulky.

Vaclík má v Seville platnou smlouvu jen do konce sezóny a není jasné, jestli mu klub nabídne její prodloužení. Vše závisí na výkonech 31letého rodáka z Ostravy. Samotný Vaclík se opakovaně vyjádřil, že by rád na Pizjuánu zůstal a rozšířil sbírku 89 soutěžních startů za andaluský celek.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace