Vaclík si poranil koleno. V závěru zápasu ho zastoupil útočník, který vychytal brankáře

Zraněný Tomáš Vaclík (© marca.es)

Hodně kuriózní situaci nabídl po zranění Tomáše Vaclíka nastavený čas utkání mezi Sevillou a Eibarem.

Český brankář domácího celku si poranil koleno a nemohl utkání dohrát. Protože Sevilla vyčerpala všechna střídání, musel se mezi tři tyče postavit útočník Lucas Ocampos, autor jediné branky zápasu. Právě Argentinec vychytal po rohovém kopu gólmana Eibaru Marka Dmitroviće, jenž se vydal podpořit ofenzivu.

"Na tréninku si občas rád zachytám, ale nikdy bych si nedokázal představit, že dochytám soutěžní zápas. Chci mužstvu pomoci na jakémkoliv postu. Trenér brankářů mi poradil, ať příliš nevybíhám z brankové čáry. Dokázal jsem Dmitrovićovu střelu vyrazit, máme velmi důležité tři body," radoval se útočník, který tak v prohozených rolích vychytal brankáře soupeře.

"Závěr střetnutí byl jako od Hitchcocka. Opravdu platí, že v současné chvíli je už každý zápas jako finále. Věřím, že Tomášovo zranění nebude vážné. Je to tvrdý kluk, musíme počkat na výsledky vyšetření," komentoval vše trenér Sevilly Julen Lopetegui.

Vaclíkovi hrozí, že kvůli potížím s kolenem přijde o zbývající čtyři ligové zápasy sezóny, zranění mu navíc může zkomplikovat snahu dohodnout se s klubem na prodloužení smlouvy, jejíž platnost skončí v létě 2021. Konkrétní nabídku zatím reprezentační gólman neobdržel, ale sám vyjádřil touhu na Pizjuánu setrvat.

Podívejte se na Ocamposův zákrok:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace