Vaclík věří, že i po příchodu Bona zůstane jedničkou

Tomáš Vaclík (© marca.es)

Tomáši Vaclíkovi přibyl v závěru přestupového období v Seville konkurent v podobě Yassina Bona, český reprezentant ale věří, že pozici brankářské jedničky udrží.

Osmadvacetiletý marocký gólman přišel z Girony na roční hostování s opcí na přestup v hodnotě 4 milionů eur. "Děkuji Seville, že mi dala šanci. Je to výzva, kterou jsem potřeboval, abych udělal v kariéře další krok. Vaclík prokázal, že je velmi dobrým brankářem, což je pro Sevillu důležité, a já jsem tu od toho, abych s ním soutěžil o místo. Bude to hezký souboj."

Samotný Vaclík doufá, že naváže na velmi dobrý první rok na Pizjuánu: "Myslím, že mám důvěru klubu. Pokud by chtěli novou jedničku, přivedli by ji na začátku přestupového období, aby mohla absolvovat celou přípravu s týmem. Ale teď půjde o současné výkony, ne o to, jak se mi dařilo v minulé sezóně. Teď a tady, to je určující. Pokud bude předvádět každý týden dobrý výkon, pozici si udržím. Sevilla je velký klub a musíte být připraven na vše. Dokud za ni budu hrát, vždy budu mít konkurenci."

Andalusané začali sezónu dvěma venkovními triumfy, poté přišla smolná domácí ztráta se Celtou po výsledku 1-1. "Kdyby nám někdo před sezónou řekl, že po dvou venkovních zápasech a třech kolech budeme mít sedm bodů, všichni bychom to brali. Hrajeme týmově, i když stále máme velký prostor ke zlepšení," dodává 30letý Vaclík.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace