Valencia koupila Pareja, do Getafe jde Moyà

Dani Parejo (© as.com)

Dvě hráčské změny se udály mezi Getafe a Valencií. Na Mestallu se stěhuje Dani Parejo, opačným směrem míří Miguel Ángel Moyà.

Oba přesuny byly oficiálně potvrzeny. Azulones dostanou za dvaadvacetiletého středního záložníka 6 milionů eur, z nichž však necelá třetina poputuje do kasy Realu Madrid, který měl díky klauzuli v kontraktu zaručených 30 procent z prodeje. Smlouvu v novém působišti podepíše Parejo na dobu 5 let. Její součástí opět bude opce pro Real Madrid, který jej bude moci během léta 2012 koupit zpět za 18 milionů eur a o rok později za 15 milionů eur.

Parejo je odchovancem Realu Madrid, v jehož prvním týmu se však nedokázal prosadit, poslední dvě sezóny proto strávil v dresu Getafe. Během 64 zápasů vstřelil osm branek.

Dalším, kdo Coliseum opustí, by měl být v nejbližších dnech Boateng, jenž si vybírá z několika lákavých nabídek. Naopak do Getafe zamířil na roční hostování brankář Valencie Miguel Ángel Moyà, který má nahradit Óscara Ustariho. Argentinec si na soustředění národního týmu vážně poranil koleno a nestihne úvod sezóny 2011/2012.

Oficiálně představen fanouškům bude Miguel Ángel Moyà podle klubového webu Getafe během zítřejšího poledne.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace