Valencia Marcelina podržela. Batshuayi je na odchodu

Marcelino (© marca.es)

Marcelino García Toral zůstává i přes špatné výsledky trenérem Valencie. Poslední hodiny či dny naopak na Mestalle prožívá útočník Michy Batshuayi.

Španělský tisk spekuloval o možném odvolání Marcelina či ultimátu na víkendový duel proti Valladolidu, generální ředitel klubu Mateu Alemany ale kouče, jehož práce v minulé sezóny nadchla fanoušky a Valencii vrátila do Ligy mistrů, podpořil.

"Marcelino má smlouvu do roku 2020 a mým přáním je, aby ji dodržel, a pokud to bude možné, následně prodloužil. Trenér i hráči mají naši podporu. Je pravdou, že z výsledků jsme my i fanoušci zklamaní, ale věříme, že se vše otočí. Nechceme dělat unáhlená rozhodnutí," uvedl Alemany.

Činovník Valencie naopak potvrdil, že se hledá zájemce o služby Michy Batshuayie, jehož hostování z Chelsea chce Valencia předčasně ukončit: "Jednáme o jeho odchodu. Je to pevné rozhodnutí, není cesty zpět. Michy to ví už nějakou dobu. Je na odchodu a pro jeho dobro věřím, že se vše uzavře co nejdříve."

Belgického reprezentanta opakovaně kritizoval i sám Marcelino, po prohraném zápase Copy označil jeho neproměněný samostatný únik na brankáře Sportingu Gijón jako "největší šancí, kterou za posledních šest měsíců viděl".

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace