Valencia na Mestalle padla s PSG

Zklamaný Vicente Guaita (© marca.es)

Valencia nevkročila dobře do osmifinále Ligy mistrů. V prvním utkání prohráli Netopýři na Mestalle s PSG 1-2.

Už první minuty ukazovaly, že fotbalisté Valencie se na důležitý den nevyspali dobře. Příliš ztracených balónů, nepřesností a naopak málo skutečného nebezpečí před brankou PSG. To byl obrázek, kterým se svěřenci Ernesta Valverdeho po většinu večera prezentovali.

PSG nemuselo předvést nic z jiné planety, přesto šlo do kabin s pohodlným dvougólovým náskokem. Hosté se soustředili na pozornou obranu a rychlé brejky. Mourovu ránu ještě zastavila tyč, o chvíli později už Lavezzi propálil v zápase velmi nejistého Guaitu. Krátce před odchodem do šaten zvýšil Pastore střelou, který propadla do sítě pod Guaitovou nohou.

V úvodu druhého poločasu přišla na řadu díky nově příchozím Valdezovi a Canalesovi konečně i Valencia. Jenže pokaždé ji ve finální fázi něco chybělo.

Na opačné straně pohrdl Lavezzi šancí na další trefu a gól Verrattiho nebyl chybně uznán pro údajný offside. V 74. minutě měl Valdez velkou pežíležitost, avšak poslal balón jen do boční sítě. V době, kdy už se zdálo, že odveta bude jen formalitou, přece jenom vykřesal pro Netopýry jiskřičku naděje Rami po standardní situaci.

V nastaveném čase si ještě Ibrahimović zbytečně ostrým šlapákem na Guardada vysloužil červenou kartu a přijde o odvetu. Valencii čeká ve Francii velmi těžký úkol, ale ne nemožný.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace